Produkter for prøve kaffe steker (2)

Robusta Kaffe

Robusta Kaffe

Region: Temanggung, dette indikerer den geografiske opprinnelsen til kaffen. Type: Robusta, dette indikerer varianten av kaffen. Prosess: Naturlig, dette indikerer behandlingsmetoden som brukes for å behandle kaffebønnene etter innhøsting. Fuktighetsnivå: 11%-12%, dette indikerer mengden vann som gjenstår i kaffebønnene etter behandling. I dette tilfellet ble kaffen naturlig tørket i solen. Skjermstørrelse: 16-18, dette refererer til størrelsen på kaffebønnene sortert etter diameter. Grad 1 (standard 0-11): dette indikerer kvalitetsnivået på kaffen, med grad 1 som det høyeste mulige kvalitetsnivået. Tallet i parentes indikerer det maksimale antallet defekter som er tillatt per pund kaffe.
Malt kaffe Arabica 50% Robusta 50% x30

Malt kaffe Arabica 50% Robusta 50% x30

Malt kaffe Arabica 50% Robusta 50% x30